Åpent hus og åpning av cruisekai

Tirsdag 15.oktober blir en merkedag i Narvik Havns historie. Vi åpner den nye cruisekaia, vi åpner Havnens Hus for publikum og vi feirer at Narvik Havn er 120 år.

Kl. 08.00 legger cruiseskipet MS Queen Elisabeth til ved den nye cruisekaia. Passasjerene om bord skal på land og videre på flere forskjellige utflukter i Narvikregionen.

Kl.  09.00 inviterer vi til «Åpent Hus» i Havnens Hus. Vi ønsker å vise frem hele det nyrenoverte bygget og alle etasjene er åpne for publikum. Mange bedrifter og virksomheter har sitt daglige virke i Havnens Hus og de vil gjerne presentere seg og hva de arbeider med. I første etasje serverer vi kaffe og kake og vi holder åpent for publikum frem til kl. 12.00.

Kl. 15.00 blir det offisiell åpning av den nye cruisekaia. Den blir foretatt av samferdselsminister Jon Georg Dale og ordfører Rune Edvardsen i Narvik kommune.

NB. På grunn av cruiseanløpet er det svært begrenset med parkeringsplasser i området. Det vil ikke være parkeringsplasser på havnetorget.

Vil du vite mer om hva Narvik Havn KF arbeider med kan du følge vår podkastserie «Havnens Hus». Alle episodene finner du her: https://shows.pippa.io/havnens-hus/episodes eller på Spotify, Itunes eller Soundcloud.

Av: fb - Publisert 10/11/2019 7:45:29 AM

DEL MED ANDRE / SKRIV UT

Tilhørende bilder

  • Img 1401